Inviterer til gratis kino– Vi mener Per Fuggeli tar opp et viktig tema som ikke samfunnet har så lett for å snakke om, sier Human-etisk Forbund Ålesund og omegn lokallag, som derfor inviterer til gratis kinoforestilling på Løvenvold kino i morgen tirsdag 12. mars.

Lisa Fausa Ramsvik og Øyvind Åmot i Human-etisk Forbund Ålesund synes det er fint å kunne vise film på Løvenvold kino. De ønsker alle velkommen til filmen "Per Fuggeli - siste resept".

Det er fjerde gang Human-etisk Forbund Ålesund tar initiativ til gratis kinokveld. Et arrangement som har blitt svært godt mottatt.

– Det har vært veldig godt oppmøte hver gang. Det viktig for oss å understreke at man ikke trenger å være medlem for å delta. Dette er åpent for alle som ønsker å delta, sier Lisa Fausa Ramsvik, leder i lokallaget for Human-etisk Forbund i Ålesund.

– Noe av vår kjerneverdi er nettopp toleranse, likeverd og inkludering, sier l hun, som oppfordrer alle som ikke har sett filmen «Per Fuggeli - siste resept» om å benytte anledningen. De synes også det er fint å kunne benytte Løvenvold kino.

– I filmen skildrer Fuggeli sin siste tid på jorden, der han forbereder seg til å dø. Kameraet kommer tett på Fuggeli, som nettopp har avsluttet kreftbehandlingen. Man får tydelig se hvordan kreftsykdommen gradvis setter sitt preg på både Fuggeli og menneskene rundt han.

Kinoen starter kl. 19.00.