Inviterer til gospelkonsert i ØygardshallenOm du elsker gospelmusikk som svinger og får deg i fyr og flammer, ja da er ikke vi i tvil om at Øygardshallen er plassen for deg på lørdag. Zeke Locke fra USA og to kor betyr fyrverkeri.

Amerikanske Zeke Locke og korene Von Dess og Aalesund Gospelkor vil lørdag skape et fyrverkeri av en gospelkonsert i Øygardshallen på Giske.

Lørdag 8.februar vil det strømme glad og rytmisk gospelsang ut fra Øygardshallen på Giske.

Da vil de lokale korene Aalesund Gospelkor og Von Dess, kjent for de fleste, gå i samsang med den amerikanske gospelsangeren Zeke Locke.

Locke tilhører en ny generasjon innen urban gosple, heter det i pressemeldingen fra arrangørene.

”Han er en karismatisk korleder, sanger og workshop-leder fra Chicago som gir alt på scenen og skaper stor stemning med sin musikk”, heter det videre.

Og vi tviler ikke, for gospel i mange former er ”hæla i taket”, og begrepet ”urban gospel” er spennende å finne ut av i seg selv.

Dirigentene Runa Godø Sæther og Vidar Severin Åsebø vil sammen med korene, bandet og Zeke Locke lover en uforglemmelig aften der mer enn 70 sangere er klar for et fyrverkeri av en gospelkonsert fra klokken 17.00 på lørdag.

-Vi har også fått til et opplegg med elever fra Valderøy ungdomsskole på fredag, sammen med Zeke Locke, opplyser Hans Gunnar Bruseth i koret Von Dess.

-Tema vil være rasisme, nettmobbing, slaveri og en musikalsk reise fra de første slavesangene og fram til dagens gospel, sier han.