Inviterer hele byen til 100-årsfestLørdag 10. juni slår TAFJORD på stortromma og inviterer byens innbyggere til folkefest i Kongens gate i Ålesund sentrum. 

(Annonsørinnhold)

 

Velkommen til bursdagsfest: Denne trioen er i full sving med å planlegge folkefest i gågata lørdag 10. juni. TAFJORD er 100 år og inviterer hele byen til bursdag. Fra venstre: Ruth Ingrid Braute, markedskonsulent, Thomas Sætre, salgskonsulent, Dagrunn Røyset, økonomikonsulent

Feirer i gågata

– Vi ønsker å benytte anledningen til å vise frem alle flotte lag og organisasjoner som vi har vært med å støtte opp gjennom årene. Mange kulturaktører og idrettslag er invitert til å bidra med aktiviteter som skaper liv og røre under 100-årsfeiringen, sier Ruth Ingrid Braute i TAFJORD. Hele gata blir pyntet til fest og det blir selvfølgelig kake og masse underholdning. Gågata skal yre av barn, unge og voksne som skal bidra til markeringen av 100-årsjubilanten.

 

 

 

 

Jubiléum
TAFJORD fylte 100 år den 12. april. Gjennom hele året blir dette markert med små og store begivenheter.

10. juni er det altså tid for den store folkefesten. «Bursdagsbarnet» håper mange vil ta turen til gågata mellom klokka 12 og 15. 


– Vi skal vise oss fra vår beste side og det er jeg sikker på at resten av byen også vil gjøre. Vi gleder oss skikkelig festen i sentrum og ønsker alle hjertelig velkommen, sier arrangørene.  

Fyller gågata
Det meste av underholdningen skjer i området ved paviljongen og det vil være stands med aktiviteter langs hele gågata. Dansing, drilling, musikk, og oppvisninger - innslagene kommer på løpende bånd.

Konferansier og standup-komiker Henrik Overaa skal binde sammen det hele.

Vi ålesundere sier jo alltid ja takk til en folkefest. Når det i tillegg ligger hele tre cruiseskip til kai, med flere tusen nysgjerrige turister på besøk, så lager det ekstra liv i sentrum denne lørdagen.