Intersport Ålesund klar for åpningsfestDe har jobba seint og tidlig med å få i orden sine nye lokaler i Kremmergaarden. I kveld blir det VIP åpningskveld for alle som vil, og i morgen kommer en tidligere norsk toppalpinist flygende i eget fly for å klippe snora.

Av Fridgeir Walderhaug

Butikksjef Jannicke Narø Solheim og daglig leder Kai Kjersem gleder seg til å ta mot kunder i helt nye lokaler i Kremmergaarden. Sykler er en sentral del av vareutvalget hos Intersport i Kremmergaarden..

-Ja, det stemmer. Lasse Kjus kommer i sitt eget privatfly for å være med oss på åpningen. Han flyr jo selv i eget fly, forteller daglig leder Kai Kjersem inn i mellom slaga i innspurten.

-Ikke nok med at han kommer for å stå for åpninga, fire personer kan nemlig, på forskjellige måter vinne en tjue minutter lang flytur i privatflyet til Lasse på torsdagskvelden.

-Hvordan kan en vinne?

-To av konkurransene har vi kjørt på sosiale medier, men den første kunden inn døra på torsdag vinner en tur, og kunden som handler for høyest sum i løpet av onsdag og torsdag får den siste turen, forteller han.

De siste dagene har Kai og forloveden, butikksjef Jannicke Nærø Solheim sammen med de ansatte stått på seint og tidlig for å rekke åpningen, og det skal de klare.

-Å ja. Det klarer vi. Nå begynner det å bli bra, og vi har laget til noen flotte og gode åpningstilbud, sier butikksjef Jannicke.

I kveld blir det VIP åpningskveld fra klokken 17.00 til 21.00, med gode åpningstilbud, bobler og enkel servering. Store deler av butikken har 30 prosent avslag under åpningen.

(Fortsetter under).

Inngangspartiet til Intersport i Kremmergaarden har fått sitt sportslige preg. Nå er gjengen klar for å ta mot kundene. (Bak t.v. Marcus Tveit, Mathias Rypdal Flølo og Kai Kjersem. (Foran fra venstre: Filip Blaafjell, Jannicke Nærø Solheim og Astrid Sofie Bakke.

-Og på torsdag fortsetter altså festen. Når åpner dere?

-Selve åpningen skjer klokken 09.00.

Lasse Kjus blir i butikken til 11.00, og det er en god anledning til å sikre seg både selfie og autograf. Og så blir det selvfølgelig kake, sier hun.

Det meste var på plass da Bypatrioten fikk ta en titt.

Ved den gamle bankinngangen inne i Kremmergaarden har skiltet Intersport kommet opp. Det har også de store bildene som preger inngangspartiet.

Inne har hyller, stativer og reoler blitt fylt opp med gode tilbud. Og det er en betraktelig større plass både i butikken og lageret for Kai og Jannicke.

-Nå har vi 600 kvadrat med alt. Det er omtrent det doble, så det merker vi godt, forteller Kai.

-Og de ansatte er klar for nye og større omgivelser?

-Ja, og det er en dedikert gjeng som er veldig fokusert på fag. Vi har jo både sykler, ski, sko, klær og mye mer i butikken, og det er mye god fagkunnskap blant dem, sier han.

Stort utvalg i sko i de nye skohyllene hos Intersport i Kremmergaarden.

Intersport i Kremmergaarden.

For ham.

Eksklusivt og vakkert hos Intersport i Kremmergaarden

Åpningstilbud? Så klart.

Intersport i Kremmergaarden har fått stor plass til gode tilbud.