Hva synes du om parkeringen i byen?Nå kan du si din hjertens mening om hvordan du opplever å parkere i bysentrum, og den legges rett på bordet til parkeringssjefen selv, Roar Salen.

På evig jakt etter parkering i byen? Eller går det som smurt å finne seg ei luke? Vil du ha langtidsparkering? Er det for dyrt? Slike ting er Ålesund parkering ute etter i sin undersøkelse om byens tilstand på parkeringsfronten.

-Allerede tirsdag morgen, et døgn etter at vi la ut undersøkelsen så hadde 360 personer svart, og det før vi hadde gått skikkelig ut og fortalt om undersøkelsen. Tirsdag fikk vi hjelp av en gjeng elever til å invitere bilistene til å delta i undersøkelsen, forteller daglig leder i Ålesund parkering Roar Salen.

Alle som vil kan delta, og som sunnmøringer kan vi jo glede oss over at fire deltagere trekkes ut som vinnere av hvert sitt gavekort pålydende 500 kroner hver.

Men trolig er det folks meninger om parkering i byen som får flest til å klikke seg inn og si sin mening. Og det bør en jo gjøre. For alle vet vi jo at saker som været og parkering alltid engasjerer.

Roar Salen er selv spent på resultatet. Et resultat han får på bordet allerede neste uke. For søndag går fristen ut for å delta i undersøkelsen.

-Det blir veldig spennende å se hva folk mener. Resultatet vil vi offentliggjøre etter at vi har gitt styret i Ålesund parkering alle svarene. Det skjer 12.desember, forteller Salen.

(Fortsetter under).

Daglig leder i Ålesund parkering, Roar Salen vil mer enn gjerne ha din mening om parkeringen i byen.

-Hvorfor gjør dere dette?

-En av grunnene er rett og slett at vi vil sjekke ut markedet, og hvordan bilistene opplever parkeringssituasjonen i Ålesund sentrum.

Samtidig skal Ålesund bystyre ta en del viktige beslutninger i tiden som kommer, da er det greit å vite hvordan publikum opplever situasjonen.

Mener folk det er for få plasser? Eller er det rikelig? Da kan en ta avgjørelser ut fra det.

Først og fremst er det et verktøy for oss til å tilrettelegge, sier Roar Salen.

Røster blant næringsdrivende i sentrum har lenge hevdet at det knapt er langtidsplasser å leie. Denne problemstillingen ønsker også Ålesund parkering å få en oversikt over i undersøkelsen.

Ønsker du å si din hjertens mening?

Da kan du klikke deg inn her for å delta i undersøkelsen.