Har utvidet Centrum kebab & pizzeriaDen 1. august 2016 tok Sinan Inal over Centrum Kebab og pizzeria. Nå har han bygd ut og fått mye mer plass til gjester.

Sinan viser fram den nye delen. Før stoppet lokalene der han står, men nå er det mange ekstra sitteplasser.

– I starten var det en tøff jobb, for det var mye å rydde opp i, forteller Sinan, som renoverte hele kjøkkenet og sitteområdet.

Etter mye jobb begynte ting å se bra ut, men samtidig meldte det seg et ønske om å få utvide.

– Så dukket det opp en mulighet til å få det til. Huseier var svært positiv og hjelpsom, og på ei uke var alt ferdig. Da jobbet jeg hver dag til langt på natt, forklarer han.

Først hadde han ikke noen forventninger til hvordan det kom til å bli, men resultatet er han veldig fornøyd med.

(Fortsetter under...)

På veggene henger det delikate bilder.

– Turister som var her i fjor kommer tilbake og sier «wow» når de ser forandringen. Det er tross alt en vegg borte og endringen er ganske merkbar.

– Først tenkte jeg selv at; Jaja, det var ikke så stort å utvide, men når jeg nå ser resultatet er jeg veldig glad for at det ble gjort, sier Sinan.

Selv om han nå har utvidet, betyr ikke det at han er ferdig med å gjøre endringer.

– Nå har jeg planer for menyen. Den skal også utvides. Det er kjedelig med bare kebab og pizza. Vi ønsker ikke å være jalla-jalla, noe det nok er enkelt å tenke, selv om vi ikke er det. Dermed skal vi ta inn pastaretter og noen små biffretter. Så håper vi på å få til utkjøring, avslører Sinan Inal.