Gratis utekinoFor andre gang kjører Nordisk Film Kino Ålesund i gang gratis utekino. Kommende fredag er det bare å ta med seg fluktstolen til rådhusplassen i Ålesund sentrum. 

Kinosjef Beathe K. Breivik i Nordisk Film Kino Ålesund inviterer til gratis utekino.

-Vi setter i gang så snart mørket siger på. Denne gangen viser vi publikumsfavoritten «Skjønnheten og Udyret» med engelsk tale og norsk tekst, og på helt nytt lerret, sier kinosjef i Nordisk Film Kino Ålesund Beathe K. Breivik som legger til at arrangementet er helt gratis.

-Man trenger ingen form for billetter for å delta. Her er det bare å ta med gode venner og noe å sitte på. Husk at vi sitter ute under åpen himmel, så vi anbefaler alle til å kle seg etter været, sier hun.

Ingen film er vel komplett uten popcorn?

-Nei det er klart. Vi lager til en enkel kiosk på stedet, så ta med kontanter.

Om filmen:

Et imponerende og filmatisk mesterverk som feirer et av de høyest elskede historier som noen gang har blitt fortalt. "Skjønnheten og Udyret" kommer den til live i den spektakulære live-action versjonen av Disneys animerte klassiker. Vi møter vi Belle, en smart, vakker og selvstendig ung kvinne som blir tatt til fange av Udyret i hans slott. Til tross for sin frykt, blir hun venn med slottets magiske ansatte og lærer seg å se forbi Udyrets forferdelige ytre og oppdager det gode hjertet til den sanne prinsen innenfor.

Sted: Rådhusplassen
Tid: fredag 25. august kl. 21.30.