Gratis sommertilbud for barn-Vi håper å kunne gi et godt tilbud til barn som av ulike årsaker ikke får reist på ferie i år, sier daglig leder i Blindheim IL Daniel H. Strand som frister med mange flotte aktivitetstilbud i juli. 

Denne sommeren blir det full fart på idrettsanlegget på Blindheim.

Sommeridrett på Blindheim

Idrettslaget har fått innvilget støtte til å ha gratis aktivitetstilbud i juli måned, og har derfor gleden av å kunne tilby et variert aktivitetsopplegg for barn født i 2005 til og med 2010.

-Tilbudet er åpent for alle, og ikke bare Blindheims medlemmer, forteller daglig leder Daniel H. Strand.

I fire uker tilbyr de ulike aktiviteter på dagtid i to eller fire timer. Det blir fotball. beachhåndball,
sandvolleyball, frilek, lek i aktivitetsparken, tur på Emblemsfjellet og til Emblemssanden.

-Deltakerne som søker kan melde seg på flere uker, og hittil har vi 50 barn som er med på laget, men vi har plass til enda flere, forteller han. (fortsetter under)

Fv: Stian Mork Skaar og Daniel H. Strand.

Det er Stian Mork Skaar som er aktivitetsleder og han får hjelp flere FFO-instruktører.

-Stian er nyutdannet kroppsøvingslærer og har tidligere hatt praksisopphold i idrettslaget, så her skal vi både lære og leke. Ettersom vi har fått offentlig støtte til dette tiltaket, ønsker vi å prioritere barn som av ulike årsaker ikke får reist på ferie år. Vi har satt av prioriterte plasser på tilbudet til disse barna, og jeg ber foresatte om å kontakte meg direkte, enten på telefon eller e-post om dere ønsker en prioritert plass, sier Strand. 

For å vite mer eller melde deg på kan du lese mer HER!