Fredrik Steen til ArbeiderenHan har fire barn, med tre forskjellige mødre. Det kan ikke annet enn å bli show av det. Nå kommer Fredrik Steen til Ålesund for å vise fram resultatet av skriving i pappapermisjon...

Artist og komiker Fredrik Steen er klar med helt nytt show og selvfølgelig tar han turen innom Ålesund. 

"Breaking Dad"

– Ingen kan i alle fall beskylde meg for å drive med innavl, for jeg har gjort akkurat det som naturen vil at jeg skal gjøre. Jeg har smurt genmaterialet mitt godt utover det hele, sier komikeren fra Ulsteinvik. 

– Det meste av materialet kom til overflaten og jeg skrev det meste i tiden med pappapermisjon. Jeg måtte virkelig være en "breaking dad" for å få det til. Skriving mellom grøtlaging, byssing og egen søvnmangel gjør noe med innholdet, avslører han. For på samme måte som hovedpersonen i serien "Breaking bad" måtte lære seg å bli "bad", så har Steen måtte lært seg å bli "dad".

(Fortsetter under...)

Fredrik Steen er klar for Ålesund. (Foto: John Andresen)

– Jeg gjør ting på scenen som jeg aldri har gjort før, så jeg er selvsagt kjempespent. Men mest av alt gleder jeg meg til å vise hva jeg har jobbet med det siste året, sier han og gleder seg til å møte publikum på Arbeideren 1. mars. 

Det er Alf Aarseth i Flan Booking som er produsent og det er lagt opp til stor turné over heile landet før hovedstaden står for tur i januar 2020. Siste året har Steen gjort seg bemerket som kommentator i humorserien ”Match” på NRK 1, en serie som har høstet mye god kritikk, og Steen sine prestasjoner var trekt ekstra fram av VG sin anmelder, som ga serien terningkast 6.

I forbindelse med showet har han også laget ei låt som heter "Fisk", som var Steens kallenavn i barndommen.

Den kan du høre her på Spotify. Du kan også se musikkvideoen her.