Et pusterom i hverdagenI en hektisk hverdag der alt gjerne går slag i slag, kan det være vanskelig å finne tid til seg selv. Heldigvis finnes der plasser, midt i byen, som vil deg mer enn vel!

Du kan få massasje både for rygg, nakke og føtter. Lyset er dempet slik at roen blir enklere å finne, samtidig spilles det av lyder fra sjø og luft.

Du har ikke før kommet inn før det møter deg. Lyden av sjø og bekk blandet med deilig duft. Alt  inspirert av Ålesund og området rundt oss.

Løvenvold Helse og Velvære i Løvenvoldbygget gir deg muligheten for en skikkelig pust i bakken. 

 – Vi har noe for alle. Hit kan folk komme for deilig egenpleie og for å slappe av, sier Torill Brungot.

Alle rommene har fått navn fra kjente steder i byen. Badstua heter «Molja» og like ved finner du rommet med badekar, terapibad, som bærer navnet «Brosundet».

(Fortsetter under...)

Torill Brungot er veldig glad for at hun tok valget og flyttet til Ålesund. – Venner kan man alltids besøke. Både de i innland og i utland, sier hun.

Løvenvold Helse og Velvære åpnet 6. mai i 2015, men for Torill Brungot startet det hele litt tidligere.

Etter å ha bodd nærmere 25 år i Rogaland begynte hun å tenke. Hun var midtveis i livet, hun måtte ta et valg.

Torill har alltid brent for hud og hudpleie. Etter så lang tid på en og samme plass hadde hun bygd seg opp et nettverk av venner, men familien hadde hun fortsatt i Ålesund og Florø. Valget ble tatt. Hun og mannen flyttet hjem. Samtidig studerte hun kosmetisk dermatologisk sykepleie. Veien mot drømmen var i gang. 

– Det har gått kjempebra. Bedriften er under stadig utvikling. Det er et flott team på totalt åtte mennesker som jobber her, der fire av de er faste. Det er så fint å jobbe midt i hjertet av Ålesund, sier hun.

(Fortsetter under...)

Man kan benytte ventesalen både før og etter behandling, Der kan man fortsette å finne roen med et kaldt glass vann eller en varm kopp te.

Tre år etter åpningen ble det utvidelse. Nå har Løvenvold Helse og Velvære to etasjer der de tilbyr alt fra ansiktsbehandlinger, kropps- og massasjebehandling, til medisinsk hudpleie og injeksjoner. I tillegg kan man få hånd- negle- og fotpleie, voksbehandlinger og man kan fjerne tatoveringer.

Andre etasje er satt av til ro og velvære. Her kan du labbe rundt i tøfler og kimono samtidig som bylivet går sin gang bare meter unna. 

– Jeg er en ihuga patriot for byen vår. Det er viktig at vi utvikler byen, og selv trives vi godt her i sentrum, og funnet en plass der vi liker oss godt, sier Torill Brungot.

I «Molja» badstu kan en slappe helt av og la tankene vandre fritt.

Det er mulighet for å ta behandlinger sammen med kjæresten, en venn eller mor.

I garderoben får man utdelt tøfler og kimono.

Terapibad med folierte vinduer av kjente plasser i Ålesund er ikke å forakte.