Fikk teste Bybadet i Ålesund (se video)19. januar 2021 åpner Bybadet i Ålesund endelig dørene. En dag mange små og store virkelig har sett frem til. Men hva får man egentlig oppleve? Vi sendte ei gruppe eksperter for å teste anlegget kun ei lita uke før det braker løs med badeglede for alle!

Se video! 

Dette området ble raskt en favoritt med stupebrett og tårn med 3, 5 og 7 meters avsatser!

De fem ekspertene hadde mye på hjertet etter nesten to timer med grundig utprøving! 

Lukas (10)
Det var faktisk veldig bra, likte godt stupebrettene, men også det rolige bassenget. Deilig når vi også kunne gå dit der det var stille. Alt i alt veldig gøy!

Pernille (10)
Jeg hadde gledet meg mest til skliene. De har jeg sett gjennom vinduet når vi har kjørt forbi! Så liker jeg å hoppe fra 3 meteren. Veldig koselig i det rolige bassenget. Så var selve bygget veldig fancy!

Alexandra (10)
Det var gøy! Spesielt kjekt i bassenget der vi kunne hoppe og stupe. Gleder meg til der kommer mer leker der! Skliene synes jeg først så skumle ut, men de var veldig gøye. Bygget var veldig kult og jeg likte spesielt at det var blått lys i vannet.

Erik (12)
Synes det var skikkelig kult og stilig, bygget var fancy!
Så var skliene og stupetårnet en favoritt. Tror det blir veldig bra når det endelig åpner og jeg gleder meg til å se når alt er helt helt ferdig. Så likte jeg også stille-sonen. Greit å kunne slappe av litt uten roping!

Jonathan (12)
Har gledet meg til dette veldig lenge, og det leverte skikkelig.Bygget var utrolig kult. Likte at det ikke bare var en sånn vanlig kube, men skikkelig moderne. Skliene var supre, og selvfølgelig også bassenget der vi kunne hoppe og stupe!