– Do you want fresh bread? It´s gratis!Ålesund parkering ga bobilturistene en god start på dagen.

Morgenstemning på bobilplassen: Rolf Slyngstad og kollegene i Ålesund parkering overrasket bobilturistene med ferskt brød på døra.

Tenk deg du er utenlandsk bobilturist og det banker på døra en tidlig fredag morgen:

– (Bank, bank)
– Wer dort? (Hvem der?)
– It´s Ålesund parkering. Do you want fresh bread? It´s gratis! Latteren sitter løst og tonen er uhøytidelig når ansatte fra Ålesund parkering er på plass med en hyggelig overraskelse til morgentrøtte bobilturister. 

Trafikkbetjentene deler ut ferske brød fra baker Walderhaug for å gi de tilreisende gjestene en hyggelig start på dagen!

 

– Dette er helt topp. Jeg elsker jo å skravle med folk, så dette er midt i blinken. Og når vi får dele ut brød på mårrakvisten blir folk blide, enten de kommer fra Sverige, Nederland, Tyskland eller Vågå, sier en morgenblid trafikkbetjent Rolf Slyngstad. (Saken fortsetter)

 

Kjell Lind fra Fredrikstad satte pris på gimmicken fra Ålesund parkering. Han og kona er på vestlandsferie og synes det er flott at Ålesund har en fin og sentrumsnær bobilparkering.

På Ålesunds-ferie med bobil
– Å så kjekt. Tusen takk, det skal bli deilig! sier Kjell Lind fra Fredrikstad.

Han og kona er tidlig oppe for å gjøre seg klar for å gå trappene opp på Fjellstua. – Vanligvis så villcamper vi, men her i Ålesund er det flott bobilparkering nesten midt i sentrum, så da valgte vi å stoppe her. I går var vi på byen og spiste middag og i dag skal vi på tur opp trappene til Fjellstua, sier han.

 


– Det er kjekt å kunne gi litt tilbake til alle som besøker oss. Det virker som de setter pris på å få ferskt brød til frokost, sier leder i Ålesund Parkering, Roar Salen.

LURER DU HVA SOM RØRER SEG I BYEN? I "OPPLEV ÅLESUND" FINNER DU DET MESTE

 

Roar Salen er daglig leder i Ålesund parkering.

Trenger mer plass
Bobilparkeringen på Flatholmen er svært populær. Roar Salen forteller at det er fullt belegg på de ca. 50 bobilplassene i perioden fra mai til september. Straks en bil kjører ut, kommer en ny inn og tar plassen.

– Det er en utrolig vekst i bobilturisme. Vi er heldig som kan tilby slike fasiliteter i umiddelbar nærhet til sentrum. Vi jobber med å skaffe enda mer areal, for etterspørselen kommer bare til å øke, sier Salen.  

Fredagen ble i alle fall ekstra hyggelig for de mange bobilturistene fredag morgen. Den lille gimmicken med ferskt brød på døra ga turistene en fin start på dagen. Og når sola skinner og temperaturen passerer 20 varmegrader allerede klokka 08 om morgenen, ja da må det være en drøm å være turist i Ålesund. Sentrumsnært "bak fjellet" kan Ålesund tilby en flott bobilparkering med ca. 50 plasser og gode sanitærfasiliteter. Plassen er fullbooket hele sesongen.

Utenlandske bobilturister fikk en hyggelig overraskelse fredag morgen når Rolf Slyngstad og kollegene i Ålesund parkering delte ut nybakt halvfint fra baker Walderhaug.