Få julehandelen levert gratis på døren-Bylivet går heldigvis som normalt, under strenge smittevernregler, men vi hadde svært god respons på servicen da vi kjørte ut varer i vår, så det tar vi opp igjen nå som flere kanskje har behov for å ta litt ekstra forholdsregler, sier senterleder ved Ålesund Storsenter Therese Kolvik Habostad,

Senterleder ved Ålesund Storsenter opplyser om at de starter opp igjen med gratis hjemlevering av varer

Vaktmester Besnik er klar til innsats!

Senteret midt i Ålesund sentrum har 32 aktører fordelt på flere etasjer. Nå ønsker de å ta opp igjen tilbudet med å kjøre varer helt hjem til kundene.

-Det blir utkjøring hver onsdag, forteller senterlederen som oppfordrer publikum om å bruke de lokale butikkene.

-Dette er ei viktig tid for alle byens lokale kjøpmenn og butikker, og vi håper at publikum tenker seg om før de kjøper på nett det de kan få i våre fysiske butikker i byen og på senteret. Nå får du også alt levert på døren, så vi håper det er med på å styrke tilbudet.

Hjemkjøringen er gratis og gjelder for aksen Hessa-Flisnes. Hun trekker også frem muligheten for klikk og hent.

-Mange av butikkene har nettbutikker og bruker du de handler du også lokalt. Da kan du sitte hjemme, se at varen finnes og alt er klart når du kommer for å hente det i butikken, forklarer hun.

Her kan du se oversikt over butikkene på senteret! (Sponset)

Ålesund Storsenter er svært opptatt av at kunder skal oppleve en trygg handel. Her spiller teamet inn en egen film om smittevern som skal gå i sosiale medier.

Senteret har byttet alle dispensere på toalettene. -Alt er automatisk så kundene slipper kontaktpunkt, forteller senterlederen.