Endret rute under Jugendfest og matfestivalenHer meldes det om både ekstrabusser og endrede holdeplasser. Se opp for endringer i forbindelse med Jugenfest og Den Norske Matfestivalen. 

Øker busskapasitet under Jugendfest (16.-17. august)


FRAM sine rutebusser følger normale ruter under festivalen, men det blir satt opp ekstra busser noe som øker kapasiteten på de tidene da det er flest reisende.

Momentium setter opp egne busser ved konsertslutt fredag og lørdag til Magerholm, Sula, Skodje/Sjøholt, Ørsta/Volda, Brattvåg, Hareid/Ulsteinvik/Fosnavåg, Vestnes ferjekai (korresponderer med ferje til Molde), Brattvåg og Ytterland/Valderøya og Molde. Se nettsiden til Momentium for mer informasjon. Billett til de bussene kan kjøpes på Tikkio.

Holdeplass ved Skateflua stengt 19. – 26. august i forbindelse med matfestivalen.

Under riggingen til Den Norske Matfestivalen og under selve festivalen vil bussholdeplassen på Skateflua være stengt. Dette gjelder i perioden 19. – 26. august. I denne perioden vil ikke rute 250, flybussrute 651, 652 og FRAM Ekspress rute 100 kjøre til eller frå Skateflukaia. Vi ber de reisende om å bruke Rutebilstasjonen, opplyser FRAM.