Dropp denne på St. Hansaften– Engangsgriller er både lite miljøvennlig og upraktiske å ta med seg hjem.

 (Annonsørinnhold)

Selvfølgelig skal det grilles på St. Hansaften! Men dropp engangsgrillen, er oppfordringen fra miljøselskapet ÅRIM.

– Engangsgriller er upraktiske å frakte med seg hjem når de er varme og utbrente. Mange som bruker disse grillene «glemmer» dessverre å ta de med hjem etter bruk. Vi oppfordrer derfor til å bruke andre løsninger, sier Ingeborg Ukkelberg i miljøselskapet ÅRIM

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The best overloaded method match for 'Umbraco.Web.PublishedContentModels.Annonse.Annonse(Umbraco.Core.Models.IPublishedContent)' has some invalid arguments
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute2[T0,T1,TRet](CallSite site, T0 arg0, T1 arg1)
   at ASP._Page_app_plugins_singlebannerad_widget_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\App_Plugins\SingleBannerAd\widget.cshtml:line 26
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20

En snerten liten kulegrill som er lett å ta med seg, kan være ei god investering både for lommeboka og miljøet.

Plast har ikke noe i naturen å gjøre! Sørg for å ta meg deg avfall tilbake.

Når Bypatrioten arrangerer den tradisjonelle St.Hans-feiringen på Volsdalsberga vil det bli satt ut to store griller på området som publikum står fritt til å benytte. 

– Engangsgriller er både lite miljøvennlige og kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Det ventes mye folk til Volsdalsberga og det kommer til å være et høyt aktivitetsnivå. Det er fort gjort å tråkke på en engangsgrill for søsne småtasser, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten.

ÅRIM minner også alle som er ute og feirer St. Hans om kun å brenne rent trevirke når de tenner opp bål. 

– Malt eller impregnert trevirke, møbler, dekk og annet avfall skal ikke brennes. Forurensingen fra feil material på bålet går både til lufta og i bakken. Dette er til skade for både natur, dyr og mennesker. 


Dessuten er ikke svart røyk og vond lukt særlig hyggelig for folk i nærområdet på en deilig sommerkveld, sier Ukkelberg i ÅRIM.