Satser med design«Feel the fear, do it anyway», lærte Lars Myren. Det var noe han tok med seg. I fjor tok han første steg mot det som alltid har vært en drøm. Eget firma. Nå bor han midt i byen og LM Design Studio drives foreløpig hjemmefra.

Spisebordet er fullt av stoffprøver og tegninger. Det er her Lars Myren setter sammen farger og linjer.

#satserisentrum #flyttethjem

Han håper det ikke er lenge til. At han kan ta firmaet enda et steg videre. Å drive virksomheten fra et lokale i sentrum med plass til atelier og et kontrohjørne.

– Jeg trenger ikke noe stort. Bare et lite greit lokale med plass til de få tingene jeg trenger for å jobbe, sier Lars.  

Etter å ha bodd mange år rundt om i hele verden, blant annet i London og Spania, kom han endelig tilbake til Ålesund. Her bor han nå med samboeren Arnaldo og hunden Vidar i en bygård med sjarmerende linjer og god takhøyde.

– Det at Bypatrioten skrev så varmt om sentrum er nok en av mange grunner til at vi valgte å flytte nærmere sentrum. Det er så mange tilbud og så mye som skjer, jeg måtte bare oppdage det.

– Det er så fint å kunne rusle i byen og bare gå inn en plass for å spise og drikke, eller gå på gallerier og konserter med mer uten å måtte tenke på taxi, sier han.

(Fortsetter under...)

Vidar følger spent med på designprosessene!

– Man blir jo aldri lei av å gå her. Selv har jeg nok gått Apotekergata opp og ned en million ganger. Jeg er veldig glad i Brunholmen, og skulle vi ha flyttet på nytt, så hadde det nok blitt dit. Men så er den utsikten vi har nå veldig vanskelig å flytte fra. Vi ser både Sula, Sukkertoppen, Slinningen og Sunnmørsalpene herfra, sier han. 

Det var ikke en selvfølge å starte eget firma, men etter å ha gått mang en runde med seg selv var det på tide å satse.

– Det handler om hva som gir påfyll og energi. Jeg kjente selvfølgelig på frykten, men kjørte på med drømmen uansett. Jeg har skjønt at det aldri er for sent. Man må gjøre det som gjør en lykkelig, sier han.

Det hele startet forsiktig på Instagram, der han i dag har 65.000 følgere. 

(Fortsetter under...)

Leiligheten til Lars Myren er designet til punkt og prikke og alt byttes ut gjennom sesongene.

– Nettsiden ble lansert i februar. Jeg brukte god tid og det handler om å klare å være tro mot seg selv og hva man ønsker å oppnå, sier han om det å bygge stein på stein. 

Gjennom sin Instagram har han utviklet et stort nettverk på kryss og tvers av landegrenser og kundene kommer også fra ulike steder i verden.

– LM Design Studio tilbyr alt innen design og interiør. Skal du pusse opp, men ikke har tid til å sette i gang prosessen kan vi være til god hjelp. Vi hjelper også kunder til å dekorere hjem ved å sette sammen alt fra mønster til stoff. Det handler om å skape et unikt uttrykk.

Han henter frem håndmalte paneler.

– De er fra Frankrike, og svært populære. 

– Noen vil ha hele pakken. Boligstyling fra yttervegg til den siste håndduken henger på badet. Vi holder ikke bare på i hjem men også kontorlandskap. Det er utrolig spennende å se hvordan ting tar form og kundene blomstrer underveis, sier han om prosessen.  

Bypatrioten synes det er stas at LM Design Studio trives og satser i sentrum og ser frem til å en dag også kunne finne de på gateplan.