Disse kommer til årets InnoTownDe siste 19 årene har foredragsholderne på Innotown underhold publikum med side unike historier. Årets program er nå klart. 

InnoTown er en internasjonal konferanse for næringslivet som ble grunnlagt i 1999. Det fokuseres på innovasjon, strategi, design og idéskaping. I år er det Monica Parker som åpner konferansen.

Hun har 15 års erfaring med å forstå innflytelsen fra miljøer og prosessene i menneskelig adferd. Hun har spesialisert seg på tilnærming til forandring, som er nettopp det hun kommer til å snakke om. Hun skal ha to foredrag i løpet av dagen.

Også Fredrik Harén kommer og snakker om hva kreativitet handler om, mens Thina Margrethe Saltvedt skal snakke om bærekraftig økonomi. Bærekraft har blitt det grunnleggende for elastisk virksomhet. Det handler om tillit og evne til å gi langsiktig verdiskapning.

(Fortsetter under...)

Etter lunsj er det også et flott program med inspirerende foredragsholdere. Først ut er Espen Øino, som designer verdens villeste og største luksusyatcher. Kanskje han kan gi noen svar på hvordan nordmannen klarte å ende opp med å designe superyatcher og hva det betyr for Norge.

Så skal Paul Redmont snakke om hvordan vi skal håndtere og vedlikeholde en generasjons- og mangfoldig arbeidsstyrke og forbrukerbase. For første gang i historien har vi fire forskjellige generasjoner som konkurrerer på arbeidsplassen og markedsplassen, alle med separate arbeidsformer, kommunikasjon og forventninger til disse relasjonene. 

Den neste foredragsholderen er enda ikke annonsert, men til å avslutte konferansen skal René Carayol snakke om "hva er du god til?". Han skal dele magien og enkeltheten til SPIKE-filosofien.