Debuterer på "heimebane"Ålesund Improteater er i vinden. Denne formen for underholdning er virkelig i ferd med å få fotfeste fra scenekanten på Teaterfabrikken. Lørdag knaller de til med en gjest de har store forventninger til.

Endre Synnes Hagerup kjent som "Nils" fra serien "Heimebane blir med når Ålesund Improteater inviterer til nok en aften med ellevill underholdning på Teaterfabrikken

-Dette blir like gøy for publikum som det blir for oss, sier Eldrid Schrøder Kvalvik fra Ålesund Improteater som avslører at Endre Synnes Hagerup fra Vigra blir med på lørdagens forestilling på Teaterfabrikken.

Endre er for tiden bedre kjent som «Nils» fra TV-serien Heimebane.

-Han er utrolig dyktig, uredd og helt uten filter. Vi andre må trolig jobbe knallhardt for å henge med i svingene, sier hun.

Som vanlig betyr improkveld fykende underholdning helt uten manus der innhold og scener diktes på direkten.

-Vi satser som alltid på høyt tempo og overraskelser. Med på laget er også Henrik Overaa Bjørnson, Elisabeth Steffensen Myklebust, Endre Volden og Anita Valderhaug på scenen. Så toppes det hele med eminente Bjørnar Myhr på tangenter. Vi går for en real festaften, forteller Eldrid som også skal i ilden.

Billetter får du her!