Cleopatra Ink & Tattoo til ÅlesundDe har 14 ulike studioer i Tyrkia med 246 ansatte og vokser. -Dette blir vår første av flere franschiser i Scandinavia forteller gründer og eier Ibrahim Karadere på besøk i Ålesund sentrum. 

Om kun få uker åpner Claopatra Ink & Tattoo dørene på St. Olavsplass i Ålesund sentrum. Den skal drives av May Blomvik og Kemal Kaya.

Lokalet på St. Olavsplass står fortsatt helt tomt, men det er ikke mange ukene til at dørene åpnes for det som blir et helt nytt tatoverings studio. Det er May Blomvik og Kemal Kaya som skal drive studioet i Ålesund, noe de ser frem til.

-Veldig mange Sunnmøringer besøker studioene i Tyrkia når de er på ferie, og kjenner oss godt fra før, forteller Blomvik som allerede før åpningen har mange bestillinger på bok.

-Det er jo sånn at når man først har fått sin første tatovering, så går det ikke lang tid før man vil ha en til, ler hun og forteller at hun selv aldri skulle ha noen tatovering. Vel det har hun nå.

(Fortsetter under)

Gründer og eier Ibrahim Karadere er på besøk i Ålesund for å hjelpe til med oppstarten av det som blir første studioet utenfor Tyrkia.

Ibrahim Karadere er mannen bak Cleopatra Ink Tattoo & Piercing Studio som han nå ønsker å ta med seg ut i verden.

-Dette blir det første studioet utenfor Tyrkia, og er noe vi ser frem til. De som skal drive studioet i Ålesund vil ha full tilgang til vårt team med designere og artister som vil følge prosessen til kunden fra begynnelse til slutt, forteller han.

-Det handler om å kunne fortelle de gode historiene. Vi får besøk av kunder som drømmer om noe, som kanskje har mistet noen, eller som vil markere noe viktig i livet. Det er viktig at vi er seriøse, møter de på en god måte og hjelper de til å finne det rette designet for det som stort sett alltid er en personlig hendelse og som skal være med personen videre, forteller han.

 

Artister fra Cleopatra Ink & Tattoo har tilsammen vunnet 32 priser i store internasjonale og nasjonale konkurranser. Nå vil de også gjeste Ålesund by!

I Ålesund finnes der allerede to godt etablerte  studioer, men gjengen som nå starter opp tror kun på gode synergier ved å være flere. 

-Jo flere jo bedre, sier May. Da vil vil Ålesund kunne tiltrekke seg enda flere kunder. Mange reiser faktisk langt for å treffe de rette artistene og bruker opptil flere dager på en tatovering, så dette er virkelig bra for bysentrum også, sier hun.