Cancam åpnet ny salong på Kremmergaarden(Annonsørinnhold): I går åpnet Cancam ny salong på Kremmergaarden. Dermed er nok en spennende aktør på plass for senteret som den siste tiden har gått gjennom store endringer. Et stort åpent innendørs byrom har blitt et koselig møtested.

Markedsansvarlig Marthe Lorentzen (t.v) og daglig leder for nyåpnedede Cancam i Kremmergaarden kunne torsdag ønske nye og gamle kunder velkommen til ny salong.

-Vi har visst om flyttingen fra Løvenvoldgata og hit til Kremmergaarden et halvt år, og planlagt selve flyttingen siden i sommer. Og når det først skulle skje så flytta vi på en dag, forteller daglig leder ved Cancam i Kremmergaarden, Karoline Furset.

Cancam har blitt en aldri så liten kjede med fem salonger i Ålesund og Molde. Og torsdag kunne Karoline Furset åpne salongen sammen med Marthe Lorentzen, som er markedsansvarlig.

-Vi har vært i Løvenvoldgata i 23 år. Nå kommer vi endelig inn hit, og det må jeg si er veldig kjekt, sier Marthe Lorentzen.

Cancam i Kremmergaarden får omtrent samme flate som hovedetasjen i Løvenvoldgata. Så de fire frisørene og tre lærlingene får omtrent like stor plass å arbeide på.

Men bak salongen er det andre boller.

-Ja, der har vi fått et enormt stort lager for nettbutikken vår. Der fører vi en rekke produkter folk kan handle på nett, og som kan plukkes opp i salongen, forteller Lorentzen.

-Rolf Woksholm er en av de aller første som setter seg i stolen til frisør Torstein Lorentzen i den nye salongen til Cancam i Kremmergaarden.

Rolf Woksholm eier et av de første hodene som stakk innom Cancam for en klipp.

-Er du det en kan kalle for stamkunde?

-Nei, han er en kapra kunde, sier frisør Torstein Lorentzen.

Cancam har fått en fin plassering i Kremmergaarden. Noen vil kanskje si midt i indrefileten, siden det nye store fellesarealet ligger like utenfor dørene.

-Det er faktisk å trekke sentrumsgata inn i senteret som er gjort. På den måten har vi litt bysentrum også inne i senteret, sier senterleder Susanne Lunde Petersen.

-Vi har på en måte trukket bysentrum innendørs. Nå koser folk seg på det nye fellesarealet, sier senterleder Susanne Lunde Petersen.

Senteret hun leder fungerer faktisk også som gjennomgangsgate for mange.

-Det gjør jo det. Inn i mellom kommer det elever fra videregående i trimtøy fordi de er sendt ut på trimtur i gymnastikktimene. Da er det jo behagelig å ta veien gjennom senteret når det er litt vær, smiler senterlederen.

Hun er begeistret over det nye området.

-Det er koselig å se at folk kommer og setter seg der for å slappe av.

De stikker ofte innom Geiranger bakeri like ved, eller Big Bite for å kjøpe seg noe å spise. Så setter de seg her for å kose seg.

-Ser du en økning i besøket?

-Ja, det gjør jeg. Ikke minst nye ansikter. Spesielt etter at alle tjenestene i lokalene over oss ble fylt opp, forteller Susanne Lunde Petersen som har flere kort i ermet.

-Vi planlegger å ordne flere wifi-soner rundt om på senteret. Og så har vel alle sett folkevognbussen ved den vestlige inngangen?

Der kan en selge mat og andre varer over disken i den snedige bilen. De som ønsker det kan ta kontakt og leie seg inn. En ukeleie er jo perfekt, så bare ta kontakt, sier hun.

Vil du leie folkevognbussen inne på Kremmergaarden? Der kan du selge alt fra vafler, håndtverk eller sofistikerte matretter for en liten periode.

En fin flokk med barn fra Slinningen barnehage tok like godt matpausa si i det nye fellesarealet i Kremmergaarden. Og gode matpakker til tross, den gode duften fra Geiranger bakeri ble like vel fanget opp av de små nesetippene.