Bypatrioten ansetter flereLinn Cecilie (eller LinnCe som hun kalles) gleder seg til å jakte gode historier om det som rører seg i bygatene, kultur-og næringslivet i Ålesund. Hun er i følge seg selv over gjennomsnittet sosial og glad i folk. En egenskap som kommer godt med når hun nå blir en del av teamet  i Kipervika som bygger by fra fortauskanten.

Linn Cecilie Rønneberg (26) er ansatt som journalist og innholdsprodusent for Bypatrioten. - Jeg gleder meg til å finne enda flere gode historier i bybildet, sier hun.

-Det er Ålesund som er byen min. Selv om jeg er oppvokst på Andøya, har vi slekt på Sjøholt. Jeg ble kanskje avslørt på etternavnet, sier hun og forteller om farsslekten og minnerike ferieturer til Sunnmøre. -Jeg har alltid drømt om å bo her, så dere blir ikke kvitt meg, ler hun.

Linn Cecilie jobber i dag i avisen Øyblikk og har i tillegg hatt et løpende engasjement for Max Lokal. Fra starten av 2019 er hun på plass i lokalene våre i Kipervika hvor hun skal jobbe fulltid som journalist og innholdsprodusent. Hun har Bachelor i digital medieproduksjon fra Rena og Master i dokumentar og journalistikk fra Volda, ei utdanning som passer perfekt i jakten på godt bystoff.

Daglig leder i Bypatrioten Trine Klemetsen gleder seg over at teamet vokser i takt med oppdragsmengden.

-Det er spennende tider for ei gründerbedrift. Det å vokse er ikke alltid lett og det tvinger en til å være ganske fokusert på originalideen som for oss er å være et løpende byutviklingsprosjekt med alle de oppgavene det innebærer, sier hun.

Sindre Veblungsnes og Trine Klemetsen gleder seg over vekst og ruster seg for å kunne bidra med enda mer i Ålesund by.

-Vi opplever at stadig flere bedrifter skjønner at strategiske og nytenkende samarbeid også er med på å gi markedsføring på helt nye måter. Verden har endret seg og man må være smart for å nå ut. For oss er selveste Bybloggen og nettsidene bare et verktøy på veien for å nå ut med eget budskap om verdens beste by, men for  lokale bedrifter er den jo også en betydelig plass for å bli sett, så her er balansegangen viktig.

-Fortsatt er 90 prosent av alt vi publiserer stoff som kommer rett fra hjertet og vi opplever at våre følgere og lesere setter stor pris på at vi kun slipper til lokale annonsører. Det er en del av prosjektet. Å gjøre byen enda mer synlig med alle sine aktører, sier Klemetsen som er glad for å ha Linn Cecilie på plass.

-Det er rett å slett så mange som ønsker at vi skal være tilstede, skrive om arrangementer og delta i små som store prosjekter at vi må hoppe i det. Nå blir vi et fast team på tre, men når vi inviterer til vårt årlige «juleverksted» på kontoret teller vi faktisk utrolige 18 personer med frilansere og frivillige, så får vi se. Vi bygger stein på stein. Akkurat som resten av byen. Prosjekt for prosjekt, sier Klemetsen.