Bylørdag 11. mai se hele programmet!Lørdag 11. mai blir det aktiviteter for store og små både inne, ute og under vann i Ålesund sentrum. Vi gleder oss. Les mer: 

Forrige runde kom dykkeren opp med ny hatt. Det er mangt slag som havner på havets bunn i en by. Dykkere rydder Brosundet i samarbeid med blant annet Årim, Ålesundsregionens Havnevesen.

Lørdag 11. mai inviteres det til ny Bylørdag i Ålesund sentrum. Det betyr aktiviteter høyt og lavt. Vi minner også om gratis parkering i Aksla P-hus, Kremmergaarden, Torghallen og hos Ålesund Storsenter denne dagen. 

Program:

HAVNERYDDING I BROSUNDET

KL. 12.00-15.00

Møt opp på Dronning Sonjas Plass og se hva dykkerene fra Ålesund Sportsdykkerklubb finner på havets bunn. En årlig ryddeaksjon for et godt bymiljø! Her blir det aktiviteter på hele området. Quality Sunnmøre har med lykkehjul og selger brennsnut, Redningsselskapet stiller med Eliasbåt og du kan bli med på RIB-tur for kr. 200,- 

Se hele eventet her! 

Ålesund Storsenter
Ansiktsmaling fra kl. 11.00-14.00

Godteland Ålesund Storsenter deler ut 50 store Shave-Ice på lørdag. Vil du delta i trekningen? Gå til Facebookinnlegget her!

Kremmergaarden
Besøk av matbil.no fra kl. 11.00-14.00 i fellesarealet. De serverer sukkerspinn, snø-is med valg av forskjellige smaker, popkorn og klubber. Kremmergaarden deler ut 250 gratis bonger som kan brukes til valgfritt produkt hos matbil.no.

Veteranbiltreff i Gågata
Kl. 11.00-14.00

Møt Ålesund scoot- og skateklubb
Kl. 12.00-14.00 Dronning Sonjas plass

Vi ønsker små og store velkommen til opplevelser i Ålesund sentrum! Hilsen Ålesund Storsenter, Bypatrioten, Kremmergaarden og Ålesund Sentrumsforening. 

Ålesund Sportsdykkerklubb rydder Brosundet kom å se hva de finner!

Quality Sunnmøre tar med lykkehjulet! -Det å være med på dette handler om å være en god nabo, bidra til felleskapet og være en positiv bidragsyter for et bedre miljø i byen vår, sier Christina Tønseth Frøysa som tar med seg representanter fra hele tre Quality-Hotel på Sunnmøre for å lage liv og røre denne lørdagen.

Kenneth Nilsen i Redningsselskapet Region Midt tar med seg den populære Eliasbåten. -Vi i RS jobber med miljø hele året og synes det er viktig å bidra også midt i bysentrum. Vårt unglag som også blir med på lørdag gjorde blant annet en stor en innsats under den nylig avsluttede Strandryddeuken, forteller han om engasjementet.

Opplev Ålesund sentrum! Her er et unikt utvalg av spisesteder som venter med deilig bakst og mat i alle varianter og prisklasser.

Møt Storfjordens Automobilklubb i gågata!

Velkommen til bylørdag i Ålesund sentrum