Bra By: Utfordrer gigantene fra Ålesund sentrumPå kort tid har selskapet fra Ålesund blitt den raskest voksende aktøren i mobilmarkedet. Nortel gikk på børs i november i fjor og de har store ambisjoner. Ikke bare for videre vekst, men også som synlig aktør og en betydelig arbeidsgiver i Ålesund.

Å være plassert i Ålesund sentrum er et konkurransefortrinn for oss , sier Christian Pritchard i Nortel

De har akkurat tatt over lokalene i den nylig totalrenoverte Singergården og 40 ansatte, som fort kan bli til 60, er nå på plass i Parkgata.

-Å flytte all virksomhet med ansatte til sentrum var en del av en helhetlig plan sier Christian Pritchard, som mener Ålesund som sentrum siste årene har gjort mye riktig.

-Vi er helt avhengige av å tiltrekke oss unge tech-folk. Der er sentrum og bylivet en nøkkelfaktor. Det gir oss styrke når vi rekrutterer, sier han om det å gjøre seg ekstra attraktiv som arbeidsgiver. Så er det en god story for oss som bedrift. Vi blir godt profilert når vi besitter en hel bygård, i byens mest aktive kryss.

-Vi vil vise at man kan lykkes som vekstbedrift fra en by på størrelse med Ålesund. At vi legger hovedkontoret vårt her, skaper umiddelbare ringvirkninger for både oss og lokalmiljøet. Vi har stor tro på strategien med å konkurrere nasjonalt med base lokalt når vi fortsetter å utfordre gigantene.

Mer om Nortel, konkurransestyrke og strategi om lokal tilstedeværelse får du 20. oktober!

Les mer om programmet og meld deg på!

Hovedsponsor Bra By

Partnere