Blir det ikke julebord? Kjøp "Lunsjkortet"-Vi vet at mange bedrifter er forsiktige med samlinger nå i tiden frem mot jul. Derfor har vi fått med oss en haug med gode samarbeidspartnere i Ålesund sentrum og laget årets alternativ til samlinger eller som kan gies bort i julegave: LUNSJKORTET!

Støtt byens mange spisesteder! Bestill "Lunsjkortet" til dine ansatte, gode kunder og samarbeidspartnere!

Lunsjkortet er et kort byens bedrifter kan bestille til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere, som dermed kan se frem til mange gode lunsjopplevelser i Ålesund sentrum neste år. På den måten kan du gi vekk gode opplevelser og samtidig si «high five» til spisestedene i byen din! 

-Det er viktig å finne på nye kjekke ting nå som vi tenker kan være med på gi pågangsmot og holde humøret opp i ei tid vi vet byr på utfordringer for mange. For butikkene har vi satt i gang «Den store gavesekken» og nå kommer «Lunsjkortet» som vi håper får god respons og som vil gi byens spisesteder noe ekstra å se frem til neste år, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten.

-I første omgang er dette rettet mot bedrifter. Det å gi vekk opplevelser er jo stadig mer populært, og kjøper man lunsjkortet er man også med på å ta et løft for byen sin!

Lunsjkortet 2021 gir anledning til å spise åtte valgfrie lunsjer (Inntil kr. 200,) pr. klipp på følgende steder:

Fjellstua

Egon

Tante Bruun

Stuen

Kafé Kremmergaarden

Geiranger Bakeri

Fisketorget

Baker Walderhaug

Racoon Coffea & More

PSS Kafé (Valderøya)

Jafs Brokiosken

Evergreens Bistro

Apotekergata NO.5

Apotekeren kafé

Molo Brew (lørdager)

Kortet koster kr. 1800,- og kan bestilles frem til 14. desember og bestilles via:

post@bypatrioten.com eller mob: 95037018

Vi har fått spørsmål rundt hva det er som gjør at kortet er dyrere enn antall lunsjer og understreker at det er direkte kostnader knyttet til trykk, distribusjon og markedsføring. Noe de fleste aktører ikke har mulighet til å dekke på det nåværende tidspunkt. Bypatrioten har sponset med arbeidskraft for å samle aktører og få prosjektet opp og stå. Men kjøp gjerne gavekort hos en og en aktør. Alt vi ønsker å si med dette prosjektet er: støtt ditt lokale lunsjsted!