Bli med på skjærgårdscruise!(Annonse) -For oss handler det om å kunne tilby tilreisende og alle som bor her gode opplevelser. Vi vet at det blir stadig mer attraktivt å reise i eget land. Da er det viktig at vi også tilbyr spennende aktiviteter i Ålesund hele året, forteller Kaare Molvær i Cruise-Service.

Bli med MS Bruvik på skjærgårdscruise i Ålesund.

-Vi startet selskapet i 2018, men dette er på mange måter den første sesongen der vi er i full sving med ulike aktiviteter, sier han.

Det er ikke mange dagene siden de kjørte i skytteltrafikk, Ålesund-Molde, i forbindelse med Jazzfestivalen. Det ble en suksess.

-I tillegg til selskap og egne arrangementer, handler det også om muligheten til å knytte regionen tettere sammen ved å frakte publikum til og fra kulturaktiviteter. Vi holder nå på med forberedelser for å kunne gjøre akkurat det i forbindelse med Arthurspelet på Sandsøya, sier han.

Kommende fredag 2. august kan du altså stige om bord MS Bruvik i Ålesund sentrum og bli med på et skjærgårdscruise som tar ca. 1,5 timer og som lar deg se byen fra sjøsiden.

-Vi gjør noen forsøk på åpne turer, så ser vi hvordan folk responderer på det. Viktig å ta med at det serveres ferske vafler og kaffe som er inkludert i prisen, sier Ina Eldøy som også er en del av teamet som nå bygger stein på stein.

-Reiselivet må være både attraktivt og bærekraftig og for oss handler det mye om å satse på kombinasjonen natur og kultur, sier hun.

Har du lyst å være med?

Pris: Kr 300,- per person.
Er dere flere enn to i følget blir prisen kr. 250,- per pers. Barn gratis.

Kjøp billetter her! (Lenke)