Asplan Viak etablert i ÅlesundAsplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. 1.april åpnet de sitt nye lokalkontor i Ålesund.

Med seniorrådgiver Renate Giske ( midten) om bord, har Asplan Viak etablert et planmiljø også i Ålesund. (F.v.) avdelingsleder for Plan, Per Einar Saxegaard, seniorrådgiver Geir Egilsson, seniorrådgiver Renate Giske, kontorleder Toril Nyland og gruppeleder for Plan Kari Skogstad Norddal. Foto: Asplan Viak

Ålesund er i stadig utvikling, og det er ikke rent lite som skal skje de kommende åra heller. Tenk bare på sørsiden og andre store prosjekter som er under planlegging.

Da er det gledelig at det også fylles på med fagfolk som ser mulighetene i en by med ambisjoner, og da sier vi velkommen til Asplan Viak som åpnet sitt nye kontor 1.april.

Selskapet har etablert et lokalkontor i Ålesund, og der er det selskapets nye medarbeider, Renate Giske som blir å finne.

Renate har de siste 15 årene drevet egen virksomhet gjennom de to Ålesunds-baserte arkitektkontorene Miro Arkitekter og Liten Skala.

I tillegg har hun undervisningserfaring fra Bergen Arkitekthøgskule.

Renate Giske og Asplan Viak sitt kontor i Ålesund blir dermed en del av et kompetansemiljø bestående av 175 engasjerte planfolk.

-Jeg gleder meg, og vil være opptatt av å videreutvikle en god dialog med kundene i Møre og Romsdal, sier Renate Giske, som er klar for alle små og store utfordringer.

Renate er seniorrådgiver, og Asplan Viak driver rådgivning til både offentlige og private aktører.

Vi ønsker velkommen til Ålesund!