Artister sammen for kreftavdelingenDe fyller Terminalen Byscene med lokale artister fra Sunnmøre. Målet er å samle inn så mye som mulig til kreftavdelingen ved Ålesund sjukehus. 

Natalie Sandtorv håper på å fylle Terminalen Byscene for det som blir siste konsert i rekken for Jugendjazz i år. Alle inntekter går direkte til kreftavdelingen ved Ålesund sjukehus.

Hva skjer om du setter Amanda Tenfjord, Natalie Sandtorv, Jenny Langlo, Egil Olsen, Jon Olav og Isak Shorty på ei og samme scene? Da lager du en helt unik konsertopplevelse der inntekter går til Kreftavdelingen på Ålesund sjukehus.

-Vi håper at så mange som mulig kommer for å støtte opp om dette, forteller Natalie Sandtorv som legger til at dette er årets siste i konsertrekken Jugendjazz.

-Det er helt utrolig at vi har greid å samle så gode artister til en og samme kveld der alle inntekter går til en så god sak. I tillegg er musikken arrangert og produsert akkurat for denne kvelden forteller hun.

For å lykkes med dette har de fått med seg samarbeidspartnere som Quality Hotel Waterfront som huser artistene og Farmor Ingvarda som sponser med klær. -Det å ha med «hele byen» på laget betyr mye når man først trommer sammen til noen som trenger det litt ekstra nå i julen, sier hun og håper mange finner veien til Terminalen Byscene 22. desember.

-Du velger selv om du vil kjøpe billetter til kr. 100,- eller mer. Alt av billettinntekter går uavkortet til kreftavdelinga ved Ålesund sjukehus.

På scenen:
Amanda Tenfjord, Natalie Sandtorv, Jenny Langlo, Egil Olsen, Jon Olav og Isak Shorty.

Bandet:
Vegard Holum, Jakob Rypdal, Jonas Hamre, Sondre Meisfjord og Andreas Winther.

Billetter på forhånd kjøper du her!