22.mai åpner også Scandic Parken igjenFra 22.mai åpner Scandic Parken opp etter koronastillstanden. Hotelldirektør Sven Erik Moe og salgssjef Trude Nybø gleder seg til å ta mot gamle og nye gjester, både til bords, konferanser og for overnatting.

Hotelldirektør Sven Erik Moe åpner opp Scandic Parken 22.mai.

-Full service fra dag en, sier salgssjef Trude Nybø til Bypatrioten, og hun gleder seg til åpning.

-Ja, nå skal det bli godt å få fylt hotellet med gjester, og vi åpner hele hotellet, både Polarbjørn og kafeen nede. Det samme gjør vi for overnattingsgjester og konferansearrangementer, sier hun.

Scandic Parken er konferansehotellet framfor noen her i byen, og Nybø sier det skal gå greit å avholde møter og konferanser tross smittevernstiltak.

-Vi har mange møterom på hotellet, så det skal ikke by på problemer å avholde møter for femti deltagere, som jo er grensen i skrivende stund.

Lokalene våre er også fleksible, så å arrangere møter, kurs, foredrag og selskaper med god avstand til hverandre skal gå bra, sier hun.

(Fortsetter under).

Endelig er det snart mulig å nyte god mat og med en orkesterplass av en utsikt over landets vakreste by. Restaurant Polarbjørn åpner fredag 22.mai.

Hotellet og restaurant Polarbjørn har begynt å ta mot bestillinger og bookinger allerede, og mange lengter nok etter å kunne sette seg til bords og nyte både den gode maten og den fantastiske utsikten.

-Polarbjørn åpner klokken 18.00 fredag 22.mai, så det gleder vi oss mye til.

Nede vil kafeen være åpen fra 11.00 til 14.00.

-Hva gjør dere med frokosten til gjestene?

-Vi lager frokostpakker, såkalt ”grab and go”, og vi har på plass kokker som vil steke egg til gjestene, selvfølgelig på avstand og bak smittevernglass.

-Full service fra dag en, sier du. Betyr det full ”trøkk” helt fra start?

-Vi vil ha en myk åpning med tanke på bemanning.

Litt etter litt vil nok folk begynne å reise igjen, og aller først vil nok dette gjelde nordmenn.

-Du er optimistisk på at dette skal gå bra?

-Ja, og jeg er veldig optimistisk for 2021. For letter dette nå opp så har vi heldigvis en god del konferansekunder som har utsatt, framfor å avlyse. Mange av disse har flyttet sine konferanser og landsmøter til neste år. Det er vi veldig glade for, sier Trude Nybø.