Til toppen

1600 gratisplasser på sommerskole

Er du glad i friluftsliv? -Fra 27. mai åpner vi for påmelding og vi har hele 1600 gratisplasser fordelt på 50 ulike kurs. For at flest mulig skal få delta kan hver elev bare søke på en aktivitet, forteller kommunalsjef Bjørn Ivar Rødal. -Vi ønsker at alle skal ha lik mulighet til å få plass, […]

Er du glad i friluftsliv?

Er du glad i friluftsliv?

-Fra 27. mai åpner vi for påmelding og vi har hele 1600 gratisplasser fordelt på 50 ulike kurs. For at flest mulig skal få delta kan hver elev bare søke på en aktivitet, forteller kommunalsjef Bjørn Ivar Rødal.

-Vi ønsker at alle skal ha lik mulighet til å få plass, uavhengig av om de trenger tilrettelegging eller ikke, sier han.

(Fortsetter under) 

Aquacamp er ett av tilbudene man kan velge i denne sommeren. (Illustrasjonsfoto fra Bybadet).

Aquacamp er ett av tilbudene man kan velge i denne sommeren. (Illustrasjonsfoto fra Bybadet).

Påmelding skjer i Tikkio  

Full oversikt over tilbudene og praktisk informasjon ligger ute på egen side hos Ålesund kommune (Følg denne lenkenog påmeldingen åpner 27. mai kl. 12.00.  Selve påmeldingen blir gjort i bilettsystemet Tikkio.   
 
— Etter påmelding får man informasjon og oppfølging videre fra arrangøren av det aktuelle kurset, sier han.  
  
Takknemlig for mangfold av tilbud

Rødal ønsker også å takke de kommunale virksomhetene, næringslivet og de frivillige organisasjonene som har engasjert seg for å sette sammen tilbudet.
 
— Jeg er mektig imponert over den store interessen fra arrangørene som vil bidra for å gi barn og unge en aktiv og god sommer. Ikke minst vil jeg også takke staben vår som på kort tid har gjort dette mulig, avslutter han.