Åpnet kontor på gateplan i sentrumI dag var det offisiell åpning av nye Ålesund kommunes lokaler på gateplan i Kremmergaarden i Ålesund sentrum. -Vi ønsker å være tilstede og tilgjengelige, forteller prosjektleder Astrid Eidsvik. 

Nye Ålesund kommune åpnet i dag sine nye lokaler i Ålesund sentrum.

-Vi er veldig glade for å endelig være på plass, sier kommunikasjonsansvarlig Anne Bente Skjellum som håper folk vi ta turen innom. 

-Vi er jo mye ute å reiser, men når vi er samlet på denne måten, så vil alltid noen være tilstede og på den måten vil vi kunne ha en mye bedre dialog med alle rundt oss, sier hun. 

Prosjektorganisasjonen i Nye Ålesund kommune består av sju personer som jobber frem mot den endelige sammenslåingen i 2020.

(Fortsetter under)

Prosjektleder for nye Ålesund kommune Astrid Eidsvik er svært fornøyd med å endelig være på plass.

Prosjektorganisasjonen for nye Ålesund kommune på plass i nye lokaler i Kremmergaarden. -Du må få med at vi ikke er så mange, men her er også to som skal slutte, sier rådmannen.

Prosjektleder Astrid Eidsvik sier at tiltaket med å flytte ned på gateplan var så viktig at det var noe av det første hun innførte. 

-Som dere kan se har vi også valgt å sitte i åpent landskap. Vi jobber mye med prosjekt og vi er avhengig av godt teamarbeid. På denne måten er vi mer tilgjengelige for hverandre, sier hun. 

Prosjektorganisasjonen er bredt sammensatt og består av ressurser fra alle kommunene som er en del av det som skal bli en av Norges største kommuner. 

Også E-kommune Sunnmøre som jobber med IKT og digitalisering er lokalisert her. 

Her finner du Nye Ålesund kommune. Like ved Kafé Kremmergaarden.