Åpner nytt dans- musikal og teaterstudio- Endelig fant vi lokaler og vi er bare superhappy, sier Elisabeth Steffensen . Det er hun som blir daglig leder for den nye satsingen «Å studio» sammen med danser og dansepedagog Geir Leirvåg.

- Vi gleder oss til vi åpner i januar. Mange har allerede meldt seg på, så dette var det tydelig behov for sier Elisabeth Steffenssen i "Å studio". Plassen for deg som elsker dans, teater og musikal.

(Tekst/foto: Trine Klemetsen)

-Dette er første gangen jeg er her siden vi fikk nøklene, og det er en utrolig god følelse.

Hun har et stort smil rundt munnen og klarer knapt dy seg for å danse rundt i lokalene som fra januar av skal fylles av elever i alle aldre.

- Dette stedet blir for alle fra tre år og oppover. Uten øvre aldersgrense. Påmeldingene kom ramlende inn bare minutter etter vi la ut nyheten i sosiale medier, sier hun om mottakelsen som kun har vært av det positive slaget.

- Det sier også sitt om behovet for tilbud som dette. Ventelistene er lange andre steder, og vi håper dette bidrar til at mange flere kan få oppfylt drømmen om å drive med både dans og teater.

(Fortsetter under)

Elisabeth Steffenssen blir daglig leder for nye "Å studio" og er også ansvarlig for teaterdelen.

Pusser opp og deler inn saler

Lokalene har de funnet i samme bygg som Redningsselskapet på Sørneset. Nå skal det pusses opp og deles inn i ulike saler før de er klare til åpning i januar.

- Planen er å ha grupper på maks 15. Da får vi sett elevene og fulgt opp på enn helt annen måte enn om gruppene blir større.

Dans, teater og musikal

Elisabeth tar med seg sin egen erfaring etter 10 år i Jugendteateret og Ålesund Impro, og hun tenker at kombinasjonen dans, teater musikal er ypperlig.

- Vi håper jo selvfølgelig at man etter hvert får til små og store produksjoner der vi involverer alle elevene på tvers av både linjer og grupper, så her får byen bare enda mer kultur å glede seg til sier hun.

For mer informasjon og påmelding se her!

Her, i samme bygg som Redningsselskapet gjøres det nå klart for å ta i mot elever innen dans, teater og musikal.

Geir Leirvåg er danser og pedagog og gleder seg til å ta i mot elever fra 3-100 år.

Kjenner du ei lita ballerina, eller går du selv med en drøm om å lære å danse? (Arkivfoto)