Åpen julefeiring på Ålesund RådhusSer du etter noen å feire jul sammen med? Da er du invitert til åpen feiring på julaften på Ålesund Rådhus og arranngørene lover god mat, underholdning og hyggelig samvær. 

Gode krefter inviterer alle som ønsker å delta til åpen julefeiring på Ålesund Rådhus julaften.

Julaften inviteres du til tradisjonell og hyggelig feiring i bystyresalen. Arrangementet er åpent for absolutt alle, og det blir deilig julemat, underholdning fra lokalt kulturliv og sosialt samvær fra kl. 16.30-20.00, forteller arrangørene.

- Kirkens Bymisjon har feiret jul på Bymisjonssenteret i flere år, men lokalet har vært for lite til at alle som har ønsket å delta har fått plass. Vi har en visjon om å få til en fast feiring der alle kan få komme, og derfor er dette samarbeidet svært verdifull, sier Eva Bråland Sætre, daglig leder i Kirkens Bymisjon Møre som har slåttt seg sammen med Ålesund Røde Kors, Ålesund Frivilligsentral, Ålesund og Volsdalen menighet og Ålesund kommune. Sistnevnte stiller bystyresalen og andre lokaliteter til rådighet.

Vertskap for kvelden er Elise Gjærde og Sindre Nakken og frivillige fra de ulike arrangørene står for pynting, servering og opprydding.

- Vi gleder oss til å feire jul sammen med alle som vil være med, sier sier Elise og Sindre.

Det blir god mat, underholdning og sosialt samvær i Rådhussalen.

Det skal ikke mangle noe. Roy Vedlog fra Norske kokkers Landsforening stiller på frivillig basis for andre år på rad. Han har ansvar for matlaging og servering.

- Arrangementet er for alle som søker et felleskap på julaften, uavhengig av livssyn og trosretning. Det er gratis for alle som deltar. Dette er et godt eksempel på samskaping mellom kommune, frivillighet, medborgere og næringsliv, sier ordfører Eva Vinje Aurdal som er svært glad for at man får til mye når gode krefter slår seg sammen.

- Ålesund kommune har som kjent trang økonomi, men vi har mange andre ressurser å bistå med. Ansatte bidrar i tilretteleggingen og vi tilbyr våre lokaler, sier hun.

Selve arrangementet er det frivillige fra de ulike organisasjonene som står for og det hele sponses av Sparebanken Møre.


Sted: Ålesund Rådhus, bystyresalen
Tid: 24. desember 2022, kl 16.30-20.00


Ønsker du å være med? Da er det bare å melde seg på!

Påmelding kan skje direkte til en av arrangørene eller til Ålesund kommune. Arrangementet ligger også tilgjengelig på www.alesund.friskus.com
Lenke til påmelding: Påmelding til åpen julefeiring