Tuk-Tuk unna vei!

Observante byborgere fikk i dag med seg et uvanlig og artig syn på fortauskanten i sentrum. 

Observante byborgere fikk i dag med seg et uvanlig og artig syn på fortauskanten. Nemlig glade fjes og ivrige eiere som tok i mot en splitter ny Tuk-Tuk utenfor utestedet Brooklyn 24/26. -Her blir det tut og kjør på solskinnsdager, sier daglig leder Odd Johan Fiskerstrand som gleder seg til å gjøre den noe spesielle doningen til en del av bybildet. 

 

-Vi gikk rett på den på en messe på Lillestrøm og var solgt. Vi har gledet oss som unger i ukesvis, og nå er den endelig her, sier han og legger til at de nå må vente på skiltene før de suser seg ut i bygatene. 

 

-Her er jo både tappekran og annet så du skal ikke se vekk fra at vi lager oss en pop-up pub på Dronning Sonjas Plass en fineværsdag, ler han. 

Men bilen som strengt tatt ble kjøpt «uten mål og mening» som han selv sier har satt de på mange andre idéer og vil nok først og fremst brukes til eventer og stunts. 

 

-Her kan vi servere både saft, boller og kaffe, og vi liker å finne på ting, så denne vil forhåpentligvis bli et artig innslag i byen vår forteller han som sammen med Rolf-Andre Lied Kvaloe tok over driften av Brooklyn 24/26 i 2015. 

Selveste utestedet har siden den gang fått et realt ansiktsløft og har i helgene blitt et populært utested for de fra 18 år og oppover. 

 

-Vi har to ulike avdelinger og torsdag til lørdag er den ene avdelingen forbeholdt 18-åringer, som ellers har et begrenset tilbud i byen og vi er svært glade for mottagelsen, forklarer Fiskerstrand som legger til at de også satser mye på fotball i helger og på dagtid.